Объркан поглед и страх в очите. Това виждаме от снимката

...
 Объркан поглед и страх в очите. Това виждаме от снимката
Коментари Харесай

Изоставиха красиво куче на произвола на съдбата СНИМКИ

 Объркан взор и боязън в очите. Това виждаме от фотографията на едно куче, споделено в обществената мрежа Фейсбук. Поводът на животното е завит към телцето му, а то наподобява не знае какво да прави. Сякаш на улицата до момента не е било единствено.

Домашно куче е намерено единствено от пловдивчани, които смятат, че става въпрос за следващия случай, при който любим бива изхвърлен на улицата и зарязан на произвола на ориста. Хората попаднали на обърканото животно в региона на Гребната база.

Черно-бялото кученце било до бариерата на входа на Стадион Пловдив. " Какъв народ сме единствено ", с горест се чуди  Тон Че, който попаднал на кучето. Той споделя, че то наподобява умерено и положително.

Уточнява, че няма по какъв начин да го прибере, а с обявата си в мрежата се надява някой да помогне на кучето.

Вижте тъжния роман за един домакински любим, споделен от Тон Че:

" Здравейте, това кученце е оставено на произвола на ориста. Намира се на входа на паркинга на Стадион Пловдив до бариерата. Пиша този пост, тъй като нямаме опция да го приберем.  За това се обръщам към всички вас - в случай че някой има опция, да го прибере. Кученцето е умерено и добричко. Какъв народ сме единствено. "

Историята на кучето наподобява е неразбираема. Дали се е изгубило и го търсят, дали е било изпъдено? Категоричен отговор на въпроса няма. Пловдивчани допускат, че по-вероятен е вторият, по-тъжен вид. В последните седмици случаите на изоставени любимци зачестяват.
" Какъв човек, в случай че въобще може да се назова човек, е този, който е извел и вързал за оградата домашния си любим и го е оставил на произвола ", чуди се Николай И., докато  ориста на следващото куче, попаднало на улицата, остава неразбираема.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР